Am explicat in nenumarate articole anterioare in ce forme si cu ce clauze suplimentare pot veni asigurarile, detaliate pentru fiecare tip de asigurare in parte.

Stiti deja ca asigurarile sunt flexibile intr-o masura mai mica sau mai mare, in functie de specificul lor, dar daca as fi intrebat de clientii mei: care este cea mai flexibila asigurare de pe piata? Raspunsul pe care l-as da ar fi clar: asigurarea de sanatate Generali Protect.

De ce este Generali Protect cea mai flexibila asigurare de pe piata din Romania?

Pentru ca este flexibila prin prisma a patru aspecte foarte importante:

Bugetul pe care il ai disponibil si nevoile tale specifice, pornind de la 50 lei pe luna.

In functie de bugetul pe care esti dispus sa il aloci acestei asigurari, ea poate fi incheiata in una din cele trei tipuri de pachete disponibile: Pachetul Standard (despagubiri in limita a 25.000 lei), Pachetul Plus (despagubiri in limita a 50.000 lei) sau Pachetul Extra Plus (despagubiri in limita a 100.000 lei). Evident, cu cat vei alege un pachet cu o despagubire mai mare, cu atat si pretul asigurarii va fi mai mare.

Cui i se adreseaza: persoane fizice sau juridice.

Asigurarea Generali Protect este una dintre putinele asigurari existente pe piata nationala care poate fi incheiata atat de catre persoane fizice, cat si de catre personalitati juridice. Singura conditie care se aplica personalitatilor juridice (in speta IMM-urilor: intreprinderilor mici si mijlocii) este ca aceasta asigurare se poate face doar in limita a 20 de persoane asigurate.

Persoane care pot fi adaugate suplimentar in pachetul de asigurare.

Cu alte cuvinte, se pot prelua in calitate de coasigurati pe o singura polita de asigurare: sotul, sotia, copiii sau alti membri ai familiei. Iar in cazul minorilor, de exemplu, se va acoperi de catre polita de asigurare si cazarea insotitorului, nu doar a minorului.

Locatia tratamentului si modalitatea de despagubire: cand spun asta, ma refer mai degraba la locul in care va fi efectuat tratamentul despagubit sau locul spitalizarii in eventualitatea unei interventii chirurgicale. Cu alte cuvinte, vei putea alege, impreuna cu doctorul tau, intre un spital public si un spital privat, in functie de dorintele si nevoile tale.

Modalitatea de incheiere a politei: nu in ultimul rand, aceasta polita poate fi incheiata intr-una din cele doua optiuni disponibile. Se poate incheia atat fizic, cu prezentarea intr-o sucursala Generali, cat si de la distanta, in baza unei documentatii si a unei semnaturi electronice.

Pentru mai multe detalii referitoare la polita de asigurare Generali Protect, clauzele acesteia, dar si acoperirile sau excluderii, te invit sa citesti articolul dedicat. Acolo vei gasi toate detaliile care te intereseaza. Apoi, dupa ce te-ai convins ca ai nevoie de aceasta polita de asigurare, te invit sa ma contactezi pentru obtinerea unei oferte personalizate.

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si astfel vei fi la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor!

Articole asemanatoare