Persoanele in varsta de 58 – 77 ani, mai dornici ca niciodata sa isi petreaca timpul in vacante si calatorii, reprezinta un segment semnificativ al populatiei in 2023, conform unui studiu international.

Cercetarea a evidentiat ca aceasta categorie de persoane aloca o parte semnificativa din bugetul lor pentru experiente de calatorie, atat la nivel national, cat si international.

Cu aproximativ 43% dintre persoanele din acest interval de varsta planificand calatorii in acest an, asigurarea de calatorie devine din ce in ce mai importanta.

In trecut, persoanele in varsta de peste 70 de ani se confruntau cu dificultati in obtinerea unei polite de asigurare pentru calatorii. Totusi, vestea buna este ca incepand cu acest an, Generali le ofera posibilitatea de a se asigura si a calatori in siguranta.

Conditiile pentru persoanele cu varsta peste 70 de ani variaza in functie de intervalul de varsta:

Persoanele cu varste cuprinse intre 70 – 75 de ani pot incheia o polita de asigurare de calatorie valabila maximum 30 de zile consecutive, in majoritatea tarilor, cu exceptia SUA, Canadei si Israelului.

Persoanele cu varste cuprinse intre 76 – 79 de ani pot incheia o polita de asigurare de calatorie valabila maximum 30 de zile consecutive, dar doar in tarile europene.

Pentru cei interesati de incheierea unei astfel de polite de asigurare, exista mai multe modalitati de a proceda. Unul dintre ele este contactarea directa a consultantului Generali, care poate oferi o oferta personalizata. De asemenea, se poate face o solicitare prin intermediul adresei de email: contact@consultanta-asigurari.ro.

Este esential sa intelegem importanta asigurarii calatoriei, indiferent de varsta. Statisticile arata ca piata globala de asigurari de calatorie este in continua crestere, deoarece oamenii constientizeaza din ce in ce mai mult beneficiile si necesitatea acesteia. In situatii neprevazute, cum ar fi accidente, pierderea bagajelor sau imbolnaviri, o asigurare adecvata poate face o diferenta semnificativa pentru siguranta si linistea noastra si a familiei noastre.

Cu toate ca destinatiile exotice atrag din ce in ce mai multi romani, exista si riscuri sporite asociate cu astfel de calatorii. De aceea, este important sa tinem cont de experientele altor calatori si sa ne protejam prin asigurari adecvate.

In concluzie, incheierea unei polite de asigurare de calatorie este o alegere inteleapta pentru toate categoriile de varsta, iar in 2023, persoanele cu varsta peste 70 de ani pot beneficia de aceasta oportunitate oferita de Generali pentru a-si savura calatoriile in deplina siguranta.

Asadar, sa ne apropiem de exemplele pozitive din alte tari, unde aproape 60% dintre calatori isi asigura calatoriile si sa ne asiguram ca suntem bine protejati in orice aventura vom alege!

Pentru orice informatii suplimentare si oferte personalizate, va invitam sa ne contactati!

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si astfel vei fi la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor!

Articole asemanatoare