Tu cum te protejezi in cazul unui accident?

Conform dictionarului explicativ al limbii romane, accidentul este un eveniment neasteptat si imprevizibil care intrerupe mersul normal al lucrurilor prin generarea de pagube, avarii, raniri fizice sau, in cazuri extreme, deces.

Desi insasi definitia ne spune ca accidentul nu poate fi prevazut sau preintampinat, asta nu inseamna ca nu ne putem proteja in fata lui, in cazul nefericit in care el se intampla.
Din acest motiv, am creat asigurarea de accidente pentru persoane fizice.

Ce tipuri de asigurare pentru accidente exista?

In functie de clauzele contractuale si tpurile de accidente pe care vrei sa le asiguri, exista 3 tipuri de asigurare de accidente pentru persoane fizice:
Silver
Gold
Platinum

Ce situatii pot fi asigurate de o astfel de polita?

Exista doua tipuri de riscuri ce pot fi asigurate de catre o polita de asigurare in caz de accident: riscuri de baza (obligatorii, care se gasesc in orice polita de asigurare de accident) sau riscuri optionale (in functie de cererea si nevoile clientului).

Ce au in comun toate cele 3 tipuri de asigurare de accident este ca acopera urmatoarele riscuri de baza ale unui accident, indiferent de natura lui:
Indemnizatie pentru fiecare zi de spitalizare;
Asigurare in caz de invaliditate permanenta;
Asigurare in cazul decesului.

In cazul iti doresti variante extinse sau complete ale acestui tip de polita de asigurare, poti adauga urmatoarele clauze, in cazul politelor Gold si Platinum:

Asigurare in cazul unor interventii chirurgicale
Asigurare in cazuri de arsuri grave

Polita de asigurare Platinum impotriva accidentelor va avea in plus fata de celelalte doua si clauza de asigurare in cazul fracturilor.

Ce situatii nu sunt asigurate de o astfel de polita?

Cauze diferite de acoperirile mentionate in contractul de asigurare;
Stari preexistente la momentul incheierii politei de asigurare;
Situatii create intentionat: sinucideri, automutilari, consum de alcool sau droguri s.a.m.d.
Participarea la sporturi extreme;
Conducerea de vehicule fara detinerea unui permis de conducere adecvat.
Care sunt avantajele unei asigurari de accidente?
Cel mai important avantaj este faptul ca iti ofera protectie in fata unui eveniment nefericit neprevazut.
La acesta, se adauga faptul ca este o polita flexibila, de la beneficiar (pe care il alegi tu), la suma asigurata si perioada asigurata (de asemenea alese de catre tine).

Care este costul unei astfel de polite de asigurare?

Costul se calculeaza in functie de tipul politei de asigurare si de clauzele incluse in aceasta. Pentru o oferta personalizata tie si nevoilor tale te invit sa ma contactezi prin intermediul formularului de contact de mai jos.

Cum se poate face plata?

Aceasta este una dintre politele cu sistem de plata flexibila, in functie de nevoile si posibilitatile tale. Asadar, plata poate fi: anuala, trimestriala sau semestriala.
Plata se poate face atat numerar (direct la agentii de asigurare sau in agentii), cat si prin transfer bancar (de oriunde) sau prin POS (in agentii).

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si astfel vei fi la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor!

Articole asemanatoare