Asigurarea pentru saloane de frumusete

Daca in trecut, saloanele erau relativ putine, fie specifice femeilor, fie de tip mixt (se adresau atat barbatilor, cat si femeilor, la comun), in ultimii ani lucrurile s-au schimbat drastic.

Cu timpul, oamenii au devenit mult mai preocupati de aspectul lor fizic, ceea ce a determinat o crestere a cererii (dar si a ofertei) de saloane existente pe piata. Odata cu cresterea cererii, au aparut si saloane de infrumusetare dedicate in functie de sex, dar si de varsta.

Acesta este si motivul pentru care acum avem numeroase tipuri de saloane: dedicate femeilor, dedicate barbatilor ( a revenit trendul faimoaselor “barber-shops” americane), dar si saloane dedicate copiilor. In total, in Romania activeaza aproximativ 7000 de saloane!

In aceste conditii, dezvoltarea unei asigurari care se adreseaza specific nevoilor saloanelor de infrumusetare a devenit necesara. Va prezint, asadar, asigurarea pentru saloane de frumusete.

Ce este aceasta asigurare?

Asigurarea pentru saloane este o asigurare ce face parte din clasa asigurarilor pentru IMM-uri (Intreprinderi Mici si Mijlocii). Cu alte cuvinte, este o asigurare pentru persoane juridice, care va permite sa va protejati afacerea.

De ce o astfel de asigurare?

Pentru ca orice afacere necesita investitii in: bani, timp, efort si dedicatie. Problema este ca investitiile trebuie facute regulat, dar si protejate, intrucat refacerea lor sau inlocuirea obiectelor in care s-a investit o suma mare de bani poate sa nu mai fie posibila si o a doua oara. De aceea trebuie sa iti asiguri afacerea si componentele ei: pentru a-ti asigura continuitatea in timp si ca orice s-ar intampla, esti acoperit de o asigurare buna.

Caror tipuri de saloane ii este adresata aceasta asigurare?

Asigurarea pentru saloane de frumusete poate fi incheiata pentru urmatoarele tipuri de saloane: salon de frumusete, coafor, frizerie, dar si salon de masaj!

Care sunt tipurile de asigurare pentru saloane?

Cum te-am obisnuit, in functie de tipurile de riscuri, dar si de clauzele pe care doresti sa le adaugi in polita de asigurare, exista doua pachete disponibile.
Pachetul Eficient (care include riscurile de baza la care poate fi supus un astfel de salon);
Pachetul Avantaj (care include toate riscurile pachetului Eficient, dar si altele suplimentare).

Care sunt riscurile ce pot fi asigurate printr-o astfel de polita de asigurare?

Vom incepe cu cele de baza, asigurate prin Pachetul Eficient:
Asigurarea echipamentelor si ustensilelor profesionale de care dispune salonul;
Acte de furt, talharie sau vandalism.
Accidentarea persoanelor in salon;
Avarii si daune la: instalatiile de apa, sistemele de incalzire, dar si sistemele de aer conditionat;
Fenomene electrice si catastrofe naturale.
Emanatii de fum, gaz, vapori, dar si cheltuielile generate de interventia pompierilor, cheltuieli de demolare, evacuare si trasnport.

Pachetul Avantaj va include toate riscurile mentionate mai sus, dar si unele suplimentare, precum:
Cheltuieli cauzate de intreruperea activitatii salonului de infrumusetare;
Furtul bunurilor clientilor din interiorul salonului;
Infidelitatea angajatilor;
Asigurarea banilor depozitati in seif si mai apoi, pe durata transportului lor.

Pentru realizarea unei oferte pentru orice pachet de asigurari, te invit sa ma contactezi telefonic sau prin formularul de contact de mai jos.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si astfel vei fi la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor!

Articole asemanatoare