Ne regasim in situatia neplacuta in care pandemia de COVID-19 se reintoarce cu forte depline. Odata cu ea, venirea iernii ne bate la usa. Care sunt urmarile acestor doua situatii concomitente? Restrictii de circulatie, restrictii in activitatile in care ne putem implica, impuse atat de coronavirus, cat si de temperaturile in continua scadere, dar si o alta tranzitie a multor joburi la conceptul de “telemunca” (munca de acasa).

Toate aceste aspecte se traduc, in final, in foarte mult timp petrecut acasa. Desi rezultatul este unul pozitiv, care in esenta inseamna mai mult timp petrecut alaturi de familie, in acelasi timp, situatia impune cu atat mai mult o protectie pe masura a spatiului in care ne intrunim si petrecem atata timp: locuinta.

Pentru protectia ei, dar mai ales, pentru protectia sigurantei si confortului familiei tale, am dezvoltat asigurarea facultativa pentru locuinta: Completa Plus.

Ce tip de polita este asigurarea Completa Plus?

Vorbim de o polita de asigurare de tip facultativ, din gama politelor EuroCasa, dar pe care eu o recomand sub forma de pachet, impreuna cu asigurarea de locuinta obligatorie (PAD).

De ce un astfel de pachet?

Pentru ca singura, polita de tip PAD acopera doar niste riscuri de baza, doar in limita a 20.000 euro. Venind in completare cu polita de asigurare Completa, poti beneficia de o acoperire asa cum ii sugereaza si numele, completa, cu riscuri suplimentare fata de o asigurare de baza si care va lua in calcul valoarea reala a locuintei tale.

Care sunt beneficiile achizitionarii unui astfel de pachet complet de asigurari?

Protectie in fata riscurilor cele mai des intalnite: furturi, talharii, vandalism si avarii la instalatiile de apa, raspunderea civila a animalelor de companie.
Asigurarea locuintei la valoarea ei intreaga, dar si a obiectelor de valoare din ea.
Posibilitate de personalizare a politei in functie de nevoile tale specifice. Cu alte cuvinte, tu vei fi cel care va alege riscurile pe care polita le va asigura.
Optional, poti adauga la pachetul de asigurari si riscuri precum: avarii la centralele termice (atat de importante pe timp de iarna) sau alte sistem de incalzire, asigurarea geamurilor termpoan, asigurarea anexelor casei (precum garajul sau pisicina), dar si asigurarea obiectelor de valoare din locuinta.
Plata directa in baza autoconstatarii si pozelor trimise de tine, in cazul daunelor mai mici de 500 lei.
Plata prompta a daunelor in contul declarat de tine.

Ce presupune autoconstatarea?

In cazul nefericit al unei avarii, autoconstatarea reprezinta un aliat foarte valoros, mai ales pe timpul pandemiei cu virusul COVID-19.
Ea presupune ca in caz de dauna, iti poti deschide singur un dosar online, pe site-ul nostru oficial: www.generali.ro
In cazul in care dauna este una mai mica de 1.500 lei si nu este nevoie de detalii suplimentare, vei primi despagubirea direct in cont. In cazul in care dauna este mai mare sau va fi nevoie de detalii suplimentare, vei fi contactat de catre inspectorul constatator.

Unde poti beneficia de acest pachet complet de asigurare?

Vorbim doar despre locuinte aflate pe teritoriul Romaniei.

Daca ai realizat si tu importanta unui astfel pachet complet de asigurari, te invit sa ma contactezi pentru a-ti face o oferta personalizata.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si astfel vei fi la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor!

Articole asemanatoare