Cum poti face plata pentru asigurarea ta?

Din ce in ce mai des sunt intrebat de noii clienti despre modalitatea prin care pot face plata pentru asigurarile lor. Daca acum cativa ani, raspunsul ar fi fost unul simplu, fie prin numerar, fie prin card la una dintre agentiile noastre, lucrurile au evoluat intre timp. Avem asadar, urmatoarele modalitati de plata:

Numerar la: una dintre agentiile noastre, la terminalele de tip PayPoint sau la casieriile Bancilor partenere (Unicredit, BRD, BCR, Raiffeisen); In cazul in care doresti sa platesti numerar la casieria bancii, trebuie sa ai la tine numarul de polita corect, complet, suma si valuta de plata.
Plata prin card bancar la una dintre agentiile noastre sau la un consultant Generali cu POS mobil (pentru aceasta optiune va fi nevoie sa stabilesti o intalnire in prealabil cu agentul);
Virament bancar, in contul transmis de agentul tau (contul folosit va fi ales in functie de tipul de asigurare pe care o faci) cu mentiunea sa fii atent ca seria sa fie scrisa corect in sectiunea “detalii de plata”.
Mobile Banking: doar daca valuta in care a fost emisa polita ta de asigurare este RON. Tot ce trebuie sa faci este sa scanezi codul de bare de pe decontul electronic sau de pe cuponul de plata si sa validezi tranzactia.
Plata prin intermediul cardului si a unul link de plata directa.

Data fiind atat situatia neplacuta cauzata de virusul COVID-19, dar si de lipsa de timp a multor dintre noi, astazi vreau sa va prezint plata prin linkul de plata directa.

Ce este?

Un link pe care il vei primi de la agentul tau, pe care il poti accesa pentru a face plata online. Tot ce trebuie sa faci tu este sa completezi datele cardului bancar cu care vei face plata si sa validezi tranzactia conform cu politicile de securitate ale cardului tau.

Pentru ce polite poti face plata astfel?

Poti folosi acest link de plata doar daca ai deja o polita in vigoare. Pentru plata restantelor, va trebui sa alegi ca modalitate de plata una dintre primele 4 optiuni prezentate mai sus.
Daca doresti sa faci plata printr-un astfel de link, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe linkul urmator: generali.ro/asigurari/plateste-asigurarea-curenta/
Trebuie sa completezi urmatoarele campuri:

Nume platitor
Prenume platitor
Adresa de email
Numar polita sau Referinta decont
Suma de plata
Valuta de incasat a politei

Atentie: in cazul in care cardul bancar este intr-o alta valuta decat cea a politei de asigurare (de exemplu, daca polita de asigurare este in Euro, dar cardul cu care doresti sa faci plata este unul in lei), banca emitenta a cardului va face automat schimbul valutar, la cursul valabil in momentul efectuarii tranzactiei.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si astfel vei fi la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor!

Articole asemanatoare