Suntem in era tehnologiei si a mobilitatii, iar deplasarile rapide si sigure reprezinta o necesitate pentru multi dintre noi. In acest context, asigurarea auto devine o prioritate, iar Generali va ofera solutii complete pentru protejarea masinii dumneavoastra.

Sunteti client nou?

Ei bine, aceasta este o veste excelenta! Generali va intâmpina cu bratele deschise si cu oferte speciale pentru asigurarea RCA si CASCO. Indiferent daca sunteti in cautarea unei asigurari de raspundere civila auto (RCA) sau doriti sa va protejati masina impotriva tuturor riscurilor cu o asigurare CASCO, suntem aici sa va oferim cele mai bune optiuni.

Pentru asigurarea CASCO, beneficiati de un discount total de pâna la 30%, pentru plata integrala, la pachet cu asigurarea RCA. Acest avantaj este conceput pentru a va asigura o protectie deplina. Indiferent de tipul de masina pe care o conduceti, de vechimea acesteia sau de istoricul dumneavoastra in calitate de sofer, sunteti eligibil pentru acest discount generos.

Cu asigurarea RCA, va protejati impotriva riscului de a plati daune materiale sau de a acoperi costurile medicale in cazul unui accident de circulatie in care sunteti responsabil. La fel de important, asigurarea CASCO va ofera o protectie completa impotriva daunelor provocate de accidente, furt, incendii sau dezastre naturale. Astfel, puteti calatori cu incredere, stiind ca masina dumneavoastra este protejata in orice situatie neprevazuta.

Generali se remarca prin promptitudine si transparenta in procesul de despagubire, asigurându-va ca veti primi compensatia pe care o meritati in cel mai scurt timp posibil. Suntem aici sa va sprijinim si sa va oferim linistea necesara in calatoriile dumneavoastra, astfel incât sa va puteti concentra pe lucrurile care conteaza cu adevarat.

Cu Generali, puteti avea incredere intr-o asigurare auto de calitate, adaptata nevoilor dumneavoastra specifice.

Contactati-ne astazi si aflati cum va putem ajuta sa beneficiati de aceste oferte speciale pentru asigurarea RCA si CASCO.

Fie ca sunteti sofer incepator sau experimentat, Generali este partenerul de incredere care va  protejeaza in fiecare calatorie.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si astfel vei fi la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor!

Articole asemanatoare